Tots els Alumnes de Year 10 Gaudiran de l’International Award

L’International Award (o The Duke of Edinburgh’s International Award) és aquí per quedar-s’hi! Amb 10 anys d’història, un devot equip de 16 membres i més de 500 estudiants formats, enguany el BSB fa un pas endavant.

Orgullós d’oferir The Award en els nivells Bronze i Silver, aquest curs el BSB aspira que tots els alumnes de Year 10 desenvolupin habilitats i valors que els seran d’utilitat en la seva vida futura. Així doncs, al voltant de 100 alumnes de 14 anys rebran aquest any la formació del Bronze Award durant les seves sessions de tutoria per tal de poder decidir més endavant si volen participar en The Award o no.

Des del 1956 The Award ha inspirat a milions de joves d’arreu del món a transformar les seves vides. Actualment The Award està present a més de 141 països.

Amb motiu de la presentació per als pares dels alumnes de Year 10, que ha tingut lloc aquesta setmana, parlem amb Mr Bower, Coordinador de The Award al BSB:

 

Quant fa que el BSB ofereix The Award?

Vam començar a oferir The Award l’any 2007 amb un grup de 18 alumnes en el nivell Bronze. Després de l’èxit d’aquest nivell, l’any 2013 vam decidir incorporar-hi el nivell Silver. The Award s’ha fet molt popular a l’escola i prova d’això és l’interès que ha anat creixent al llarg dels anys. El curs passat van participar més de 100 estudiants i enguany esperem tenir xifres similars.

Quant de temps fa que coordines aquest programa? N’ets l’únic coordinador?

Quan Emma Nuttall va marxar a Mèxic l’any 2010, jo vaig fer-me càrrec de la coordinació de The Award. Des de llavors hem anat formant tot un equip de col·laboradors. Actualment sóc el coordinador de The Award i compto amb un equip fantàstic format per 4 Award Leaders i 8 Supervisors i Assessors que ens ajuden en les expedicions. Entre les meves funcions crec que és important compartir l’èxit de The Award, de manera que recentment BSB Castelldefels va impartir una formació internacional per a més de 30 Award Leaders i supervisors d’arreu del món.

D’entre totes les habilitats i valors que el programa instila en els participants, quina destacaries com la més valuosa de cara al seu futur personal i professional?

Dels 10 principis rectors de The Award (Individual, No-competitiu, Assolible, Voluntari, Desenvolupament personal, Equilibrat, Progressiu, Motivador, Constància i Divertit), poso èmfasi en el primer, Individual – donar-los a ells el control del seu propi Award i del destí del seu propi futur. No obstant això, tenint en compte el nostre estil de vida actual sempre atrafegat, el valor més important és la diversió. Que gaudeixin ajudant els altres, desenvolupant noves habilitats, mantenint-se físicament actius i valorant l’activitat a l’aire lliure.

El curs passat els alumnes de Primària del BSB es van iniciar en el programa “Forest School”. Creus que aquests nens seran participants en potència de l’International Award quan arribin a Year 10?

Espero que el programa “Forest School” els inspiri a prendre consciència del seu entorn i a considerar l’impacte que exercim en el món. Aquests alumnes voldran continuar aquest viatge quan arribin a Secundària. Ens sentim afortunats que molts dels supervisors de les nostres expedicions són professors de Primària i per tant entenen la filosofia de The Award.

 

Enllaços Relacionats:

El «Duke of Edinburgh’s International Award» a BSB