BSB bat un Rècord Guinness Mundial

WR collage

Ens complau anunciar-vos que The British School of Barcelona ha rebut la certificació per part de Guinness World Rècords del major nombre de persones saltant a peu coix simultàniament amb 1.303 participants durant la celebració del nostre primer Cognita Global Be Well Day el passat 27 de setembre de 2019:

Guinness World Record
Most people hopping on one leg simultaneously

Volem agrair a tots, estudiants, pares, mares i membres del personal, per fer-lo possible. Aquest rècord és un èxit de tota la comunitat de BSB treballant conjuntament per a aconseguir un objectiu comú, i constitueix una fita en la història de BSB i Cognita, que ens ajuda a reforçar el nostre compromís col·lectiu amb la salut mental i el benestar.

 

Cognita Global Be Well Day 

El nostre Global Be Well Day va ser un dia molt emocionant. Però el més important és el que succeeix a les aules, al pati, en el nostre dia a dia amb les famílies, al llarg de tot l’any. Global Be Well Day passarà a ser un recordatori anual de la importància que donem a preparar als alumnes de manera integral, amb confiança i recursos, perquè puguin créixer i prosperar en el món tan complex i canviant en el qual vivim actualment.

 

Oportunitats per al creixement personal

A The British School of Barcelona proporcionem als estudiants aquelles oportunitats que els permetin créixer com a persones i desenvolupar-se com a ciutadans globals. Esperem que formar part d’un Rècord Mundial demostrarà als nostres alumnes que si tenen un somni, poden aconseguir-lo.

Us convidem a veure el vídeo del dia de celebració d’aquest gran assoliment comú.

 

Enllaços relacionats:

The British School of Barcelona celebra el “Global Be Well Day”

#CognitaBeWell en Instagram

#CognitaBeWell en Twitter

Cognita Be Well

Cognita Be Well – Recursos per a les famílies