Les noies de BSB brillen en el Torneig de Bàsquet BISA

bsb-basketball-girls-team-bisa-tournament

El divendres 22 de novembre, quatre equips de The British School of Barcelona van participar en el Torneig de Bàsquet BISA en The American School of Barcelona.

Els alumnes de BSB es van esforçar al màxim i van demostrar ser atletes dignes i respectuosos, jugant amb molt d’entusiasme i un gran esperit esportiu. Els nois d’U14 i U18 van quedar tercers en les seves categories, mentre que els d’U16 van quedar segons; les noies d’U18 van guanyar la competició, superant a tots els equips de la seva divisió i guanyant la majoria de partits per una mitjana de 30 punts.

Miss Clayden, professora de EF de Secundària en BSB, va estar molt impressionada amb tots i va apreciar el seu compromís amb els seus equips i la seva positivitat. «Són un motiu d’orgull per a l’escola, per als membres del personal que ens van acompanyar –Miss Lashbrook, Mr Jansà i Miss Martínez– i per a mi. Vull agrair a tots els alumnes, membres del personal i famílies que es van unir a nosaltres en aquesta fantàstica competició.»

 

Sobre BISA

The British School of Barcelona és membre de BISA, Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona.

L’Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona (BISA) és una organització professional que s’esforça per millorar la qualitat de l’educació a les seves escoles a través de diferents maneres. Promou l’intercanvi de recursos, el desenvolupament professional, i la comunicació i l’intercanvi. Així mateix, l’organització fomenta la generació d’un enteniment internacional a Barcelona i en l’exterior. BISA fa les funcions d’enllaç entre les seves escoles, els governs locals i les organitzacions educatives locals i internacionals pertinents.

 

Enllaços relacionats:

BSB Educació Física i Esport

BSB Camp de Rugbi i Futbol