“Prestidigitation” – Paraula Guanyadora en la X Competició de Lletreig BSB

Per desè any consecutiu, el Departament d’Anglès de Secundària ha organitzat la Competició de Lletreig anual. Es tracta d’una part emocionant del currículum d’Anglès per a Year 7, creat per a demostrar als alumnes la importància de l’ortografia, crear estratègies d’ortografia i recordar paraules complicades de la llista de Key Stage 3.

Dos finalistes de cada classe van arribar a una final altament competitiva que va sotmetre a prova als 12 alumnes. La paraula guanyadora va ser “prestidigitation”.

Els antics guanyadors de Year 8 i Year 9 van venir a oferir consells i presentar els premis per a la guanyadora, la finalista i els semifinalistes.

Els alumnes van estar encantats:

«Va ser molt emocionant. No em puc creure el difícil que eren algunes paraules!»

«El meu amic ho va fer de meravella. Va ser divertit quan Ms Kelly va dir unes paraules al públic i es va adonar del difícil que és lletrejar sota pressió.»

 

«Quina competició més emocionant! No m’ho podia creure», va dir Ms Duarte, Coordinadora d’Inglés. «Estic molt orgullosa de tots els participants, així com del públic que tant els animava. El concurs de lletreig és important per a animar als alumnes a expandir el seu vocabulari i guanyar confiança en si mateixos per a fer presentacions en públic. Els finalistes van demostrar una enorme força de caràcter, independentment d’en quin lloc van quedar en la competició».