Els alumnes de Secundària es converteixen en pintors del Romanticisme

La creativitat és una de les millors coses que ha portat el confinament.

En un esforç per aconseguir que els alumnes passin menys temps davant les pantalles i motivar-los amb activitats que estimulin la creativitat i les emocions positives, el departament d’Anglès de Secundària ha organitzat una tasca creativa en resposta a l’estudi del Moviment Romàntic en l’assignatura de Literatura Anglesa.

El resultat ha estat una impressionant galeria de pintures romàntiques realitzada pels alumnes de Year 11, que actualment es troben preparant-se per a estudiar Batxillerat en BSB Nexus a partir del pròxim mes de setembre.

Mrs Petrie, Coordinadora d’Anglès en KS3, va comentar el següent: «Crec que això demostra l’abast i els aspectes multidisciplinaris del nostre curs pont pre-Nexus; un curs que a més està sent molt interessant d’impartir, i que combina una sèrie de materials excel·lents preparats específicament pels nostres professors».

Ms Ríos, professora d’Anglès, va afegir: «Bàsicament, hem estat analitzant diferents moviments literaris al llarg del curs pont i, de moment, ja hem estudiat el Renaixement, el Romanticisme i el Gòtic, fent una seriï tasques de recerca, analítiques i creatives per a cadascun d’ells. El següent pas és cobrir el Modernisme i el Realisme».

Aquestes belles obres representen un dels moviments literaris més emotius.

 

Enllaços relacionats:

Idees Sense Pantalles: Concurs d’Escriptura Creativa

Concurs de Fotografia “Aïllament”: Autoreflexió Visual sobre el Confinament per COVID-19