Els alumnes de CAS anuncien la publicació del tercer número de NEXT Magazine

Un nou i renovat número! Aquest és només un dels canvis que trobareu en el número de 2020 de NEXT Magazine, un Projecte CAS iniciat pels alumnes que va començar en 2018 i el tercer número dels quals ha estat editada i publicada en confinament.

Supervisat per en Vicente, un alumne de Batxillerat en BSB que es graduarà al juny, la revista és el resultat d’un procés de col·laboració al qual diversos alumnes de Year 12 han dedicat les seves sessions de CAS setmanals per a planificar, investigar, desenvolupar i escriure notícies i històries per a aquest curs. En paraules d’en Vicente: «Vull expressar la meva gratitud a tom el meu equip per fer aquest número possible, incloent-hi a la Jamila, la Kate, la Vika, l’Anna i la Taina. Gràcies a elles, aquest número compta amb temes de més actualitat i un disseny nou i més net. Aquest número es basa menys en els articles i més en el contingut creatiu que hem concebut i que, al meu entendre, és una millora».

El número d’enguany ha suposat un repte, però això només dóna més crèdit a l’equip. Idees noves, canvis de format i disseny, problemes tècnics amb el software, i després el confinament! No obstant això, han pogut superar aquests reptes: «Si estàs llegint açò, és que ho hem aconseguit i estic orgullós!», compte l’Editor.

En resum, es tracta d’una experiència CAS completa en la qual els alumnes han pogut identificar les seves pròpies capacitats i fortaleses, assumir reptes mentre desenvolupen habilitats noves, mostrar el seu compromís participant regular i activament en el procés, demostrar el seu compromís amb problemes d’importància global i considerar l’ètica de les eleccions i accions preses en la planificació i posada a punt del seu Projecte CAS.

Es tracta d’un treball fantàstic, amb articles de recerca sobre la cura del VIH, Veneçuela i el canvi climàtic, una entrevista amb una model de Vogue, les últimes tendències en moda i estil, una secció de benestar dedicada a la salut mental (tan important en aquests moments) i entrevistes addicionals amb alumnes i personal de BSB Nexus. Qui? Llegeix la revista i descobreix-ho!

 

Avís: a causa del confinament, el tercer número de NEXT Magazine no dóna suport a una campanya de recaptació de fons per a caritat com en anys anteriors.

 

BSB Nexus CAS Project NEXT Magazine 2020 issue 3

 

Enllaços relacionats:

NEXT Magazine – Tots els números

Projectes CAS BSB

Currículum de Batxillerat BSB