BSB s’Uneix a un Esforç Global per a Promoure el Benestar dels Joves en Temps de Covid

Els alumnes de The British School of Barcelona s’han unit a més de 55.000 nens i joves de les 78 escoles del grup educatiu internacional Cognita a tot el món per a destacar el paper fonamental que juguen el benestar físic i emocional a l’educació.

La Covid-19 ha posat el focus en el benestar dels joves més que mai. El passat divendres 25 de setembre, BSB va fer un parèntesi en el pla d’estudis habitual per a celebrar, per segon any consecutiu, el Global Be Well Day.

La jornada d’activitats i aprenentatge va tenir com a objectiu ampliar el coneixement dels alumnes sobre el benestar en un moment en què la Covid-19 afecta a tots els aspectes de la vida. La incertesa generada per la Covid ha suposat que l’escola hagi hagut d’alternar entre l’ensenyament presencial i el model d’aprenentatge online en diferents moments al llarg dels últims mesos. És d’esperar que aquesta situació continuï, i això fa que el nostre enfocament prioritari en el benestar sigui doblement important. En sumar-nos al Global Be Well Day de nou enguany, continuem reforçant la importància vital del benestar com la base que ha de sustentar tots els aspectes de l’educació.

Moltes de les activitats proposades en aquest dia tan assenyalat per a la família d’escoles Cognita se centren en diferents matèries essencials que promouen el benestar dels alumnes, com la rutina de somni, la dieta saludable i equilibrada, l’activitat física, entre altres. A BSB enguany els alumnes han treballat especialment en projectes que els han permès explorar els seus sentiments en el moment actual i els han ajudat a connectar amb si mateixos, amb el seu aprenentatge, amb els seus companys i amb la comunitat en general.

Vinculat a aquest Global Be Well Day, els alumnes, les seves famílies i el personal de les escoles estan participant en el Cognita’s Active World Challenge, un desafiament esportiu que involucra a tots en la comunitat escolar perquè es mantinguin físicament actius sumant quilòmetres, sigui corrent, nedant, pedalant o d’altres maneres per a “recórrer el camí” cap a una escola germana de la família Cognita: una excel·lent oportunitat per a fomentar la pràctica regular d’exercici, estar connectat amb els altres i divertir-se, que són alguns dels principals factors que influeixen en el nostre benestar físic i emocional.

A BSB, el nostre objectiu és recórrer 11.000 quilòmetres per a connectar-nos amb el Colegio Manquecura a Xile.

 

 

Enllaços relacionats:

BSB celebra el seu compromís amb el benestar amb la segona edició del Global Be Well Day

The British School of Barcelona celebra el “Global Be Well Day”

BSB bat un Rècord Guinness Mundial

El poder de connectar

GBWD en els mitjans

BSB Be Well — Recuros Be Well per a Famílies

Benestar Emocional i Social

Cognita Be Well