BSB Connecta amb Xile Gràcies al Cognita Active World Challenge

Pel Global Be Well Day 2020, The British School of Barcelona es va embarcar en el Cognita Active World Challenge (CAWC), una activitat global de Cognita per a ajudar a les nostres comunitats educatives de tot el món a fer exercici físic i connectar, que són dos dels sis factors clau identificats que contribueixen al benestar.

Des del 25 de setembre, alumnes, pares, mares i personal de BSB vam tenir 4 setmanes per a recórrer tants quilòmetres com fos possible amb la meta de sumar els 11.000 quilòmetres necessaris per a connectar amb el Colegio Manquecura (CDE) a Xile.

 

Repte Superat!

BSB és una comunitat esportiva molt activa, com ha quedat reflectit en el total de quilòmetres acumulats: més de 16.000 km!

Ha estat un nou assoliment de la nostra comunitat treballant junts per aconseguir un objectiu i un fantàstic exemple del compromís de tota l’escola amb el benestar físic i mental.

Volem donar la gràcies a tota la comunitat de BSB per la dedicació i el temps emprats a córrer, muntar amb bicicleta, nedar, fer llargs passejos amb el gos, entre moltes altres activitats físiques!

 

Quins són els següents passos?

Mr Cross, el nostre Director d’Esport i Educació Física, ha estat l’encarregat de coordinar aquest repte i d’animar a l’alumnat, a les famílies i al personal a participar i mantenir-se actius.

Tal com explica: «Estem col·laborant estretament amb l’equip de CDE, que estan encantats amb la idea de connectar amb BSB i de visitar-nos a través del Cognita Active World Challenge. En aquests moments estem analitzant diferents idees per a organitzar conjuntament activitats basades en el benestar físic en els pròxims mesos, que enriquirà el benestar dels nostres alumnes i els permetrà aprendre els uns dels altres.

»Ens hauria encantat viatjar a visitar-los», afegeix Mr Cross, «però, per desgràcia, això no serà possible en un futur pròxim. Tanmateix, les possibilitats d’interactuar virtualment que ens ofereix la tecnologia són infinites, per la qual cosa ens assegurarem que aquesta nova connexió sigui una oportunitat educativa i internacional fantàstica per als nostres alumnes».

 

Enllaços relacionats:

Global Be Well Day

The British School of Barcelona celebra el “Global Be Well Day”

BSB bat un Rècord Guinness Mundial

El poder de connectar

GBWD en els mitjans

BSB Be Well — Recursos de Benestar per a Famílies

Benestar Emocional i Social

Cognita Be Well