BSB s’inscriu al Wellbeing Award for Schools.

Seguint amb el nostre compromís amb el benestar dels nostres alumnes, personal i comunitat escolar, aquest curs The British School of Barcelona s’ha inscrit per a participar al Wellbeing Award for Schools.

Es tracta d’un guardó que reconeix els esforços d’una escola per promoure i protegir el benestar emocional positiu, l’educació sobre la salut mental i el suport emocional.

En què consisteix el marc del “Wellbeing Award for Schools”?

  • Visió i Estratègia: Compromís amb un enfocament i estratègia clars sobre com l’escola promourà i protegirà el benestar emocional i la salut mental.
  • Cultura Positiva: Assegurar que el benestar emocional i la salut mental siguin considerades responsabilitat de tothom.
  • Formació per al Personal: Desenvolupament professional d’alta qualitat i continuat perquè el personal se senti còmode atenent les necessitats dels alumnes.
  • Participació: Treballar amb tota la comunitat escolar per a donar suport al benestar emocional i la salut mental.
  • Xarxes de Suport: Assegurar que es disposa de sistemes i col·laboracions externes per a donar suport a les diferents necessitats emocionals i de salut mental.
  • Benestar del Personal: Promoure activament el benestar emocional i la salut mental.

Com ens estem preparant en BSB per al “Award”?

La Carol Coleman, Directora de Suport a l’Estudiant, explica: «El benestar forma part essencial de tot el que fem a BSB. És un compromís global de Cognita a llarg termini, que està incorporat en la cultura de tota l’escola. “WAS” ens presenta una excel·lent oportunitat per a reflexionar sobre la nostra pràctica actual, revisar els nostres sistemes i procediments, i planificar millores.

»El guardó comporta un any per a completar-lo i requereix que desenvolupem un pla d’acció per a reconèixer de manera conscient les accions que ja estem duent a terme i analitzar com podem millorar el suport que oferim i promoure la salut mental i el benestar en tota la comunitat escolar.

»Afortunadament, comptem amb un equip de professionals en tots els nostres campus que estan dedicats específicament a cuidar del benestar de l’alumnat, el personal i les famílies, alguna cosa que és especialment important en aquests moments d’incertesa.

»Estem desitjant poder fer partícips a tots en el procés d’aconseguir el “Award”, per la qual cosa animem a tota la comunitat de BSB a participar activament de totes les oportunitats que els presentarem, com per exemple, els qüestionaris que hem començat a enviar per a conèixer les vostres opinions i suggeriments.»

Enllaços relacionats:

Benestar Emocional i Social

BSB Be Well