El Director Executiu de Microsoft destaca el treball de les escoles Cognita durant la pandèmia

Al recent BettFest 2021 online, la Barbara Holzapfel, Vicepresidenta d’Educació de Microsoft, i el convidat especial en Satya Nadella, Director Executiu de Microsoft, van assenyalar aquest any com un període complicat, sense precedents i ple d’ambigüitats durant el qual docents, alumnat i famílies van haver d’adoptar nous mètodes d’aprenentatge i ensenyament.

Per a ells, veure el treball realitzat perquè l’alumnat continuï participant i aprenent ha sigut una inspiració.

Ens complau compartir aquest vídeo en el qual en Mr Nadella mostra «el treball realitzat per les escoles Cognita al Regne Unit i Europa; per exemple, usar eines com Teams, aconseguint que l’alumnat treballi en col·laboració amb el professorat. És fantàstic».

Aquest reconeixement representa una inspiració perquè tots/es a The British School of Barcelona adoptem la nostra Estratègia Digital BSB i continuem creant experiències envolupants i inclusives que inspirin una vida d’aprenentatge i empoderi a l’alumnat a aconseguir metes més altes.

Enllaços relacionats:

Transformar l’educació per a crear un futur millor – Observacions sobre BETT, per l’Emma Overton (BETT 2020)

BSB visita BETT, el principal congrés de la indústria de la tecnologia amb finalitats educatives (BETT 2019)

BSB Assisteix a la Fira BETT 2018 d’Educació i Tecnologia (BETT 2018)