BSB obrirà un nou campus a la ciutat de Barcelona

bsb-city-campus-barcelona (8)

Obertura setembre 2021

Ens complau comunicar que Cognita ha posat en marxa el projecte de crear una nova escola internacional britànica per a totes les etapes educatives en el centre de la ciutat de Barcelona. El campus BSB City es convertirà en el quart campus de The British School of Barcelona sumant-se així als nostres campus BSB Sitges, BSB Castelldefels i BSB Nexus.

Basant-nos en els nostres més de 60 anys d’experiència en excel·lència acadèmica, transformació i millora contínua, BSB City ens ofereix l’oportunitat d’aprofundir en la nostra visió per a inspirar a joves creatius/ves i curiosos/es. Amb aquesta nova incorporació a la família BSB, podrem oferir a més alumnes l’oportunitat d’aconseguir resultats acadèmics excel·lents alhora que desenvolupen les qualitats necessàries per a triomfar a l’escola, la universitat i la seva vida adulta.

El campus BSB City

El centre obrirà inicialment aquest pròxim mes de setembre de 2021 en el ‘Foundation Campus’, un edifici modernista situat en la zona alta de Barcelona. Comptarà amb 500 metres quadrats per a l’aprenentatge a l’aire lliure i 750 metres quadrats d’espais interiors amb llum natural. El centre tindrà capacitat per a albergar fins a 200 alumnes de 3 a 10 anys (educació Infantil i Primària).

Posteriorment, per al curs escolar 2023/24, està previst que BSB City s’ampliï amb l’obertura de l’edifici principal a Sant Gervasi, prop de la plaça John Kennedy, a tan sols 5 minuts a peu del ‘Foundation Campus’ i amb una fantàstica connexió de transport públic. Ideat per a acollir a alumnes de 3 a 18 anys, oferirà ensenyament de primer nivell en totes les etapes educatives: Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat. El nou centre tindrà 5.500 metres quadrats d’espais interiors i 1.200 metres quadrats d’espais exteriors, amb àmplies instal·lacions esportives, pròpies i contigües, de primera categoria en ple centre urbà de Barcelona.

Una educació britànica internacional de referència centrada en l’alumne

BSB City es basarà en l’enfocament d’ensenyament i aprenentatge ja consolidat i de demostrada excel·lència acadèmica, que ha portat a BSB a ser considerada com una de les escoles internacionals més importants i amb major reputació d’Espanya. El nou centre oferirà una experiència educativa que va més enllà del currículum acadèmic, permetent als alumnes desenvolupar els seus propis hàbits d’aprenentatge i habilitats personals amb la finalitat de preparar-los com a ciutadans/es del món.

Igual que en el conjunt de BSB, tots els nostres campus ofereixen un programa d’estudis individualitzat, on els alumnes poden triar les seves pròpies activitats i matèries per a adquirir una formació integral. Partint d’un ensenyament autònom des dels 3 anys a l’etapa d’Infantil, passant per l’aprenentatge basat en projectes a Primària i l’elecció d’assignatures al llarg de tot el cicle de Secundària, en arribar a Batxillerat els estudiants estan capacitats per a decidir cap a on desitgen encaminar el seu futur professional.

De fet, l’escola és pionera a oferir dos itineraris formatius internacionals de preparació preuniversitària: el currículum britànic i el diploma del batxillerat internacional (IB “International Baccalaureate”), que, units a l’homologació del títol espanyol de batxiller i a l’exclusiu programa d’orientació universitària i professional que complementa el pla d’estudis de l’escola, obren una finestra d’oportunitats úniques com a passaport a les millors universitats, tant a Espanya com a l’estranger, o a la següent etapa que els alumnes decideixin emprendre.

Com a comunitat educativa compromesa amb el benestar físic i emocional de joves i adults, també oferim un programa integrat d’acompanyament i suport a l’alumne, centrat específicament a atendre les seves necessitats d’aprenentatge i emocionals individuals al llarg de tota la seva vida escolar.

Sol·licita més informació!

Si t’agradaria rebre més informació, posa’t en contacte amb nosaltres en enquiriesbcn@bsb.edu.es