Ràdio 4 RTVE entrevista a BSB Nexus sobre la nostra Orientació Professional

rtve-podcast-interview-careers-futures-guidance

El dijous 25 de març, Jordi March, professor de Llengua Castellana de Secundària i Batxillerat a The British School of Barcelona, va ser convidat a participar en el programa de ràdio Recursos Homínids per a parlar sobre el nostre programa d’Orientació Professional a BSB Nexus.

Dirigit per Lluís Freixes en Ràdio 4 RTVE, el programa va destacar com estudis recents demostren que el 56% dels alumnes de Batxillerat encara no saben a què volen dedicar-se en el futur quan es graduen. Per això, el presentador estava interessat a saber més sobre el programa d’Orientació Professional amb el qual comptem a BSB Nexus per als nostres alumnes de Batxillerat des de fa anys.

Jordi va explicar quines eines oferim als alumnes de BSB en el programa i va assenyalar la importància del suport personalitzat disponible per a facilitar el procés de decisió des de l’inici de Year 12. No hi ha dubte que la labor dels nostres Assessors Universitaris i de Sortides Professionals és més rellevant que mai per a solucionar el buit present entre l’escola i la vida adulta.

Podeu escoltar el podcast a continuació:

 

Enllaços relacionats:

El 56% dels alumnes espanyols no saben què estudiar en acabar el Batxillerat

Programa complet: Recursos Homínids 25/03/2021