Alumnes de Year 12 participen en Harvard Model Congress Europe 2021

L’edició de Harvard Model Congress Europe (HMCE) d’enguany ha sigut realitzat virtualment, permetent a un selecte grup d’alumnes de BSB Nexus participar i aconseguir certificats de mèrits, enriquint així la seva experiència extracurricular, així com tractar amb problemes reals, la qual cosa els ajudarà a escriure cartes de presentació excepcionals per a universitats.

HMCE és una conferència de simulació de govern organitzada exclusivament per estudiants universitaris de Harvard College. És considerada com el simulador de govern internacional i estatunidenc líder al món, empoderant als alumnes per a pensar de manera crítica sobre el govern, la participació ciutadana i el lideratge.

L’objectiu de HMCE és que els alumnes es fiquin al paper de legisladors, polítics i diplomàtics moderns, abordant assumptes que afecten el món en el segle XXI mitjançant debats, assemblees de partits, judicis, conferències de premsa i declaracions. És una oportunitat perquè els alumnes perfeccionin destreses importants com debatre, parlar en públic, negociacions estratègiques i compromisos, que podran usar en incomptables situacions quan es converteixin en els líders del demà.

A HMCE, els alumnes poden explorar les seves pròpies fortaleses i febleses mentre aprenen amb i dels seus companys. Al final de la conferència, se sentiran empoderats gràcies als seus nous coneixements i seguretat en si mateixos que els permetrà involucrar-se cívicament a les seves pròpies comunitats. Es tracta d’una experiència educativa increïble per a tots els representants de tot àmbit social.

 

Representants de Year 12 a HMCE 2021

Aquesta és la tercera vegada que The British School of Barcelona ha participat a HMCE —l’edició de 2020 va ser cancel·lada a causa del confinament de la Covid-19 a penes uns dies abans de la seva inauguració prevista a Madrid—. És per això que ens enorgulleix anunciar que sis alumnes de Year 12 han pogut participar en la conferència HMCE virtual d’enguany com a representants dels següents rols:

  • Lukas: Banc Mundial, representant a Nigèria
  • Darcy: Fiscal General del Consell de Seguretat Nacional
  • Coraly i Panyingzhu: Tribunal Suprem
  • Uliana: Directora d’Intel·ligència Nacional al Gabinet Presidencial
  • Victor: G24, representant a Síria

Els donem la nostra enhorabona a tots pels seus certificats HMCE!

 

Enllaçes relacionats:

Sis alumnes de BSB Nexus obtenen beca per al Harvard Model Congress (2019)

BSB al Harvard Model Congress Europe 2018

Projectes CAS