Qui vols ser? Un nou enfocament per a alumnes de Batxillerat

El 28 d’abril, Mrs Catherine Burns, la nostra Assessora Universitària i de Sortides Professionals, va impartir el webinari “Fent costat als alumnes amb les seves Opcions Professionals. El món està als seus peus!” com a part de la sèrie de webinaris COBIS.

Va ser una oportunitat per a compartir les seves opinions i la seva experiència sobre com fer costat als alumnes amb les seves opcions professionals a BSB Nexus, una cosa molt important per al nostre currículum de Batxillerat.

En paraules de Mrs Burns: «Els alumnes d’avui dia pertanyen a una generació que ha nascut en un període de grans canvis a escala global. És probable que el 65% d’ells/es exerceixin professions que encara no existeixen. És possible que la seva generació compti amb un portafolis de CV, canviant no sols de lloc de treball, sinó també de professió més que qualsevol altra generació passada. En aquest entorn tan difícil de descriure, continuem preguntant-los “A què vols dedicar-te quan et graduïs?”, la qual cosa sovint els crea ansietat, confusió i pressió. Què passaria si canviéssim la nostra perspectiva i els preguntéssim “Qui vols ser?”?»

 

Fes clic a la imatge per a veure el webinari

 

 

Enllaços relacionats:

Ràdio 4 RTVE entrevista a BSB Nexus sobre la nostra Orientació Professional