Celebrem la Salut Física i el Benestar amb els Dies d’Esports BSB

Maig és l’època perfecta de l’any per a practicar esport a l’aire lliure; a més, és una oportunitat fantàstica per a inculcar als nostres joves una cultura d’activitat física per al benestar general a The British School of Barcelona.

La setmana passada, vam celebrar els nostres Dies d’Esports anuals per als alumnes de Secundària (Years 7 a 10). Gràcies a la distància social i els nostres protocols de seguretat, vam poder convidar a les famílies als quatre dies de l’esdeveniment per a cada year group. El suport de les famílies tant als seus fills com a l’esdeveniment ha sigut fantàstic.

Aquest esdeveniment ha sigut organitzat per Jo Clayden, professora de EF a BSB Castelldefels Secundària. En ell, els alumnes van participar en una sèrie d’activitats per rondes: salt d’alçada, salt de longitud en parada, tir al blanc de netball, llançaments a canastra asseguts, penals i el repte de demolició de llaunes. Tant els alumnes com el personal van gaudir aquestes activitats i s’ho van passar genial amb elles.

A continuació, vam celebrar els esdeveniments a la pista, en els quals els alumnes van competir en carreres de 100m, 800m i relleus de 4x200m. Les carreres van ser genials, així com l’esforç dels alumnes: algunes de les marques que van aconseguir són increïbles!

Ms Lashbrook, professora de EF que es va assegurar que aquests quatre dies es realitzessin sense cap problema, ens compta que: «La finalitat dels esdeveniments dels Dies d’Esports que organitzem enguany a BSB és que els alumnes es diverteixin, que desenvolupin el seu benestar físic i social i que participin en un dia d’esport inclusiu. És clar que s’ho van passar bé, i, si s’ha de jutjar per les seves cares, es van esforçar al màxim! Cadascun d’aquests dies va ser genial i esperem que més gent participi tant en els nostres esdeveniments esportius diaris com l’any que ve».

Volem donar les gràcies als ajudants de Years 10 i 12, així com al personal de BSB que va venir a ajudar-los, per fer que aquests dies siguin tan especials.