BSB Parla sobre Lideratge en Learning RedefinED 2021

Aquesta setmana s’ha celebrat l’edició de 2021 de Learning RedefinED, una conferència virtual presentada per Showbie per a inspirar i empoderar als educadors a transformar la seva experiència docent. Aquest esdeveniment de cinc dies s’ha centrat a fomentar la creativitat a un ambient educatiu mixt, així com aprendre trucs innovadors.

Amb temes que anaven des de l’evolució de l’educació mixta i la participació comunitària a crear una estratègia tecnològica, la conferència va comptar amb més de 51 ponents increïbles que van presentar i van compartir les seves estratègies, idees innovadores i millors pràctiques per a ajudar els docents a transformar el seu ensenyament i aprenentatge.

Entre les categories s’incloïa: Perspectiva de Lideratge; Perspectiva de l’Educador; Escoles Independents; Ensenyament i Aprenentatge; Contactes; Perspectiva Nòrdica; i NEED.

 

Entrevista sobre Lideratge amb Mrs Emma Overton

Mrs Emma Overton, la nostra Directora d’Infantil i Primària a BSB Castelldefels, es va unir al Vicepresident d’Educació de Showbie a una sessió en viu enfocada a com està evolucionant l’ensenyament i l’aprenentatge a aquest entorn en constant canvi des d’una perspectiva de lideratge. Emma, que ha dirigit l’Estratègia Digital BSB, transformant la manera d’impartir l’ensenyament i l’aprenentatge, va compartir la seva opinió que, desenvolupant un currículum creatiu i totalment envolupant, els docents i l’alumnat són capaços de millorar les seves habilitats com mai abans.

Fes clic en la imatge per a veure l’entrevista al complet (o segueix aquest enllaç)

 

 

Una Conferència Inspiradora

Gràcies a la varietat de temes i ponents, hi havia alguna cosa per a tots a Learning RedefinED. En general, aquesta edició ha sigut un èxit!

  • «Ha sigut inspirador escoltar històries sobre com es poden aconseguir resultats increïbles fomentant la creativitat!»
  • «Les presentacions d’avui han sigut fantàstiques, i les escoles han compartit les seves pràctiques. Són grans idees i amb impacte.»
  • «El panell de Learning RedefinED sobre com usar eines com Showbie pot estalviar temps als professors, per a poder així planificar més oportunitats d’innovació per als alumnes, ha sigut inspirador.»

Més en #LearningRedefinED

 

Enllaços relacionats:

Mrs Emma Overton destaca l’exitosa implementació de CENTURY com a eina educativa en línia a BSB

Programa d’Aprenentatge Digital