BSB crea una Experiència Virtual per a BSB City

BSB City és un dels projectes més il·lusionants d’enguany per a The British School of Barcelona. Juntament amb l’increïble esforç de mantenir l’escola oberta tot el curs malgrat la pandèmia, la implementació amb èxit del programa de dispositius 1-a-1 i la consegüent acceleració de la nostra Estratègia Digital BSB, així com la inscripció al Wellbeing Award for Schools entre altres, no hi ha dubte que l’obertura del nou campus a Barcelona és tota una fita en la història de BSB.

Com ja anunciem a l’inici de l’any, el campus BSB City obrirà inicialment al setembre al Campus Foundation, un edifici d’estil modernista a la zona alta de Barcelona (Sarrià-Sant Gervasi) que està sent remodelat per a acollir als alumnes/as d’Infantil i Primària a un vibrant entorn educatiu.

El setembre de 2023, BSB City s’ampliarà amb l’obertura del Campus Principal d’avantguarda com una escola internacional britànica per a totes les etapes educatives per a estudiants de totes les edats (Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat).

A BSB hem creat una Experiència Virtual perquè futures famílies puguin descobrir més sobre aquest il·lusionant projecte directament de BSB i l’equip Cognita, dels nostres docents i les nostres famílies. Junts estem creant la futura escola internacional britànica de referència a Barcelona.

 

El Campus Foundation BSB City

El Campus Foundation, que obrirà les portes el setembre de 2021, ha estat dissenyat amb la col·laboració de tot l’equip educatiu BSB amb la finalitat de crear espais flexibles adaptats a les necessitats de cada edat i que convidin als alumnes a la col·laboració i que sobretot els permeti sentir-se en un entorn acollidor perquè se sentin com a casa.

Inclourà 500 metres quadrats d’espais per a l’aprenentatge a l’aire lliure i 750 metres quadrats d’espais interiors. Comptarà amb una capacitat per a 200 alumnes de 3 a 10 anys.

Feix clic/prem la imatge per a veure el vídeo

 

Més de 60 anys d’Educació Britànica Internacional de primera classe

BSB City part del nostre model d’ensenyament i aprenentatge ja consolidat i de demostrada eficàcia. Mr Jon Locke, el nostre Director Executiu, explica que: «Des del principi sabíem que per a crear BSB City era fonamental seleccionar els millors components de més de 60 anys d’experiència a BSB. Per tant, la nostra prioritat per centrar-nos en el desenvolupament d’habilitats de futur, oferir un suport a l’alumne excepcional i proporcionar un aprenentatge personalitzat, seran presents en tots els aspectes del nostre nou campus a la ciutat de Barcelona».

Feix clic/prem la imatge per a veure el vídeo

 

Una família compromesa

El Campus Foundation oferirà un entorn familiar i atent on els nens d’Infantil i Primària podran començar la seva vida a BSB el setembre. BSB col·labora estretament amb les famílies des del primer dia, consolidant una relació estreta que contribuirà a la creació d’un sentiment de Comunitat BSB.

Feix clic/prem la imatge per a veure el vídeo

 

 

Enllaços relacionats:

BSB City – Jornada de Portes Obertes Virtuals

Tour Virtual de BSB City

Tour Virtual de BSB