El nou Director Executiu del Grup Cognita visita BSB

bsb-nexus-cognita-ceo-visit (1)

El dimecres 8 de setembre vam tenir el plaer de tenir amb nosaltres a Mr Frank Maassen, el nou Director Executiu del Grup Cognita, a The British School of Barcelona. En la seva primera visita a BSB, ho van acompanyar Stuart Rolland, Director Executiu de Cognita Europa, Germà Rigau, Managing Director de Cognita España, Fidelma Murphy, Directora d’Educació, i Álvaro de Miguel Álvarez, Director d’Operacions i Propietats.

El Director Executiu de BSB, Mr Jon Lock, i el Sènior Business Manager de BSB, Mr Dominik Anke, van fer una visita guiada per a Mr Maassen pels quatre campus BSB, incloent-hi el nostre camp de rugbi i el Centre STEM BSB d’avantguarda que es troba en construcció.

 

BSB City. Nou campus a Barcelona

La visita va començar a Barcelona, en el nou Campus Foundation BSB City, inaugurat el dilluns 6 de setembre per a nens d’Infantil i Primària.

El grup de visitants va gaudir d’una visita guiada per Ms Katherine Monaghan, Directora de BSB City, per l’edifici històric que ha sigut renovat per a oferir espais inspiradors i creatius per a nens de 3 a 10 anys.

A continuació, el grup va visitar l’edifici principal de BSB City, que es troba en construcció i que serà inaugurat per al curs 2023/2024, amb 750 places noves per a alumnes de 3 a 18 anys.

 

 

Orgull a BSB Sitges

La segona visita del dia va tenir lloc a BSB Sitges, on el grup de visitants va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà l’excepcional treball realitzat pels alumnes a través dels “Proud Books” en exposició que els van presentar els alumnes ambaixadors del campus. Els visitants van destacar el caràcter familiar i acollidor del centre, l’amplitud i claredat de les instal·lacions, i van aprofitar l’ocasió per a saludar i conversar amb els professors, així com de conèixer a la nova directora d’Infantil i Primària del campus, Mrs Rachael Symes.

 

 

Hàbits d’Aprenentatge i Benestar a BSB Castelldefels

La següent parada va ser a BSB Castelldefels. Acompanyats per Mrs Emma Overton, directora d’Infantil i Primària, el grup va visitar les excepcionals instal·lacions d’Infantil, perfectament dissenyades per afavorir l’aprenentatge autònom i desenvolupar les habilitats psicomotrius pròpies de la seva edat.

Als edificis de Primària com de Secundària, els visitants van tenir l’oportunitat de conèixer més a fons el nostre sistema de desenvolupament d’habilitats per al futur a través del que denominem “learning habits”, nou hàbits d’aprenentatge amb els quals els alumnes desenvolupen capacitats o “soft skills” tan importants com el lideratge, la imaginació, l’organització i la determinació, entre altres.

Mr James Petrie, director de Secundària i Batxillerat, també els va mostrar el nou Wellbeing Centre especialment dissenyat per a treballar sobre el benestar emocional dels alumnes per a l’inici d’aquest curs; una mostra més de la importància que des de BSB posem en aquesta àrea.

 

 

Destreses esportives al Camp de Rugbi BSB

Els visitants van tenir també l’oportunitat de visitar el camp de rugbi adjacent al pati de Primària de BSB Castelldefels. Van quedar encantats amb la dimensió d’aquest fantàstic equipament esportiu que sens dubte enriqueix el currículum d’Educació Física dels estudiants i ofereix nombroses oportunitats per a la pràctica d’activitats esportives en horari extraescolar.

 

 

Resultats Acadèmics Excel·lents a BSB Nexus

A BSB Nexus, Mr Jake Richardson, director de Batxillerat, va tenir l’oportunitat de compartir els excel·lents resultats acadèmics obtinguts pels alumnes en els exàmens de juny de 2021, que suposen els millors resultats en la història de BSB.

Així mateix, els Scholars de BSB Nexus van realitzar una visita guiada d’aquest centre preuniversitari dissenyat exclusivament per a oferir una experiència preuniversitària global per als estudiants d’entre 16 i 18 anys.

 

 

BSB STEM Centre – Pròxima inauguració

L’última parada de la visita guiada va tenir lloc enfront del nou STEM Centre BSB situat a escassos metres de BSB Nexus, i on les obres estan avançant a bon ritme de cara a una pròxima obertura aquest mateix trimestre. El nou centre oferirà modernes instal·lacions, que inclouran un ampli laboratori i aules per a TI, programació i treball en grups reduïts.