Un Global Be Well Day amb l’empatia com a temàtica

Per tercer any consecutiu, a The British School of Barcelona (BSB) hem celebrat el Global Be Well Day, un esdeveniment internacional organitzat per Cognita per a promoure el benestar infantil i que va comptar amb la participació de més de 65 000 alumnes i professors de tot el món.

El 30 de setembre, BSB es va unir a les 87 escoles del Grup Educatiu Internacional Cognita, al qual pertany BSB, per a celebrar GBWD, un esdeveniment global que destaca el paper important que juga el benestar físic i emocional en l’educació.

 

Global Be Well Day a BSB

La celebració del Global Be Well Day enguany ha sigut molt especial. No sols ens ha atorgat l’oportunitat de mostrar el nostre enfocament global en el benestar en la vida de tots els alumnes, sinó que també ha sigut l’ocasió perfecta per a treballar junts en el desenvolupament d’una destresa tan important com és l’Empatia, que ha sigut la temàtica de GBWD enguany.

Tal com explica Ms Beth Kett, Directora de Benestar del Grup Cognita: «Enguany, hem posat més èmfasi als components mentals: connectar, fer i donar. Resulta especialment rellevant a mesura que assumim l’impacte que ha tingut la pandèmia en la nostra salut mental.»

Ms Carol Coleman, Directora de Suport a l’Estudiant BSB, afegeix: «Considerem que l’empatia és una destresa que necessitem entrenar; si ho fem bé, podrem connectar millor amb els altres i comprendre millor els seus pensaments, emocions i accions.» Es tracta, precisament, del que hem explorat enguany.

Durant la setmana prèvia al 30 de setembre així com durant el Global Be Well Day, vam celebrar assemblees d’estudiants dedicades a l’empatia, la tolerància, els prejudicis i la diversitat d’opinions; tallers de lectura per a comprendre els nostres propis sentiments i els dels altres; webinaris per a famílies per a aprendre més sobre l’empatia i com ajudar als nostres fills fent ús d’aquestes habilitats a casa; activitats artístiques per a aprendre a expressar les nostres emocions; connexió en directe amb alumnes d’altres Escoles Cognita de tot el món per a compartir les seves experiències sobre com cuiden del seu benestar; col·lecta de menjar per a gent necessitada; la inauguració d’un projecte dirigit pels alumnes per a promoure l’empatia a l’escola; i molt més!

Aquesta selecció d’activitats perquè nens i joves comprenguin millor l’Empatia ha sigut possible gràcies al nostre fantàstic equip de Coordinadors de Protecció Infantil i Benestar.

Moltes gràcies a tota la Comunitat BSB pel vostre suport en favor del benestar no sols un dia, sinó tots, tant a l’escola com a casa.

 

 

Enllaços relacionats:

Global Be Well Day, una celebració anual del benestar

Global Be Well Day

BSB celebra el seu compromís amb el benestar amb la segona edició del Global Be Well Day

BSB s’Uneix a un Esforç Global per a Promoure el Benestar dels Joves en Temps de Covid

The British School of Barcelona celebra el “Global Be Well Day”

BSB bat un Rècord Guinness Mundial