Presentem el nou Sistema de Houses de Secundària

Aquest curs hem introduït el nou Sistema de Houses en Secundària a The British School of Barcelona. Els alumnes s’han esforçat molt en totes les matèries de l’escola per a guanyar punts i demostrar el bé que estan treballant. En total, han rebut gairebé 15.000 punts en les seves classes, durant els partits entre houses i en competicions com Bookflix i la Competició d’Escuts de les Houses.

Mr Rimmer, Coordinador del Sistema de Houses, explica que «la meta del nou sistema de Houses és oferir als alumnes una comunitat dins de l’escola, animant-los a treballar amb els seus companys per a aconseguir l’èxit. Aquest sistema ha fomentat la unitat i l’esperit competitiu en diverses àrees de l’escola en el seu primer trimestre, com en Esports, Anglès i en la seva vida acadèmica en general, expandint-se cap a iniciatives com la Fira de Ciències o el Slam de Poesia del pròxim trimestre. Estic molt orgullós de com s’han pres els alumnes aquest nou repte i se’ls recompensarà pel seu esforç amb les Copes de les Houses, experiències de Cinema, certificats, premis i molt més al llarg del curs».

 

El sentiment de pertinença a una House

Les Houses són una part integral de la vida escolar de moltes escoles britàniques que ofereixen un sentiment de companyonia i unitat a les seves comunitats. A més d’això, és important comptar amb una representació visual de cada House que els alumnes puguin identificar com a pròpia i que els representi. Per tant, l’alumnat ha dissenyat escuts i cada House ha votat el que ha considerat el millor. Els van dissenyar, els van presentar i els capitans de cada House van triar als guanyadors durant un procés que va durar quatre setmanes.

Els escuts guanyadors (mostrats a continuació) s’usaran per a representar a les Houses durant aquest curs i, possiblement, els futurs cursos. Felicitats als guanyadors!

 

 

Mirant al futur

Durant els pròxims trimestres comptarem amb activitats competitives en altres àrees de l’escola, com la Fira de Ciències, les competicions de matemàtiques, el Dia de l’Esport i el Vincent Award d’Art, amb competicions esportives entre Houses de rugbi i futbol. Segueix-nos en xarxes socials per a estar al corrent de tots aquests esdeveniments!

 

Enllaços Relacionats:

Educació Secundària

Currículum BSB

Campus BSB Castelldefels