BSB amplia l’oferta d’Infantil amb P2 per a nens de 2 anys

Estem encantats d’anunciar que hem obert el període de matriculació per a Pre-Nursery (P2) al nostre campus BSB Sitges a partir del setembre del 2022.

Els nens de 2 anys començaran la seva aventura educativa a The British School of Barcelona, ​​acreditat com a una de les millors escoles britàniques del món, durant el curs escolar 2022-2023. És una oportunitat fantàstica per a aquelles famílies que vulguin oferir al seu fill el millor inici per a la seva vida i aprenentatge futurs.

Durant el cicle d’educació infantil (P2, P3 i P4) a BSB creem una passió per aprendre des de ben petits, tot despertant la curiositat natural dels nens a través d’experiències d’aprenentatge individualitzades, dirigides per professors nadius de parla anglesa altament qualificats.

Seguim un enfocament inclusiu i d’immersió total per a l’ensenyament i l’adquisició del llenguatge. Quan un nen entra a Pre-Nursery (P2) a BSB, treballem en col·laboració amb les famílies per assegurar-nos que ens adaptem a les rutines de la llar ja establertes per a cada nen, i ens assegurem que el nen desenvolupi un fort sentiment de seguretat i pertinença quan és fora de casa. Els nens poden gaudir de la llibertat de moviment i expressió en els nostres espais d’aprenentatge innovadors i creatius, tant interiors com exteriors, que inspiren l’aprenentatge i promouen el desenvolupament individual de cada nen i la seva singularitat, allò que el fa únic.

 

Més informació i matrícules

Us convidem a conèixer més sobre el nostre programa de Pre-Nursery (P2), contactant amb el nostre departament d’Admissions a enquiries@bsb.edu.es, reservant una visita privada o assistint a una Jornada de Portes Obertes.

 

Nova oferta d’horari setmanal i jornada flexible

Sabem que cada família té necessitats diferents. Per aquest motiu, a partir de setembre de 2022, també ampliem la nostra oferta d’horari per a les famílies amb nens més petits, de manera que podran triar el nombre de dies que volen que el seu fill assisteixi al nostre centre d’educació infantil.

Aquest programa d’horari setmanal flexible s’adreça als nens de 2 i 3 anys que assisteixin a Pre-Nursery (P2) a BSB Sitges i a Nursery (P3) a BSB Sitges i BSB Castelldefels.

 

La vostra família, el vostre horari

El nostre programa és tan flexible i personalitzable com el vostre fill requereixi. Podeu triar el nombre de dies lectius, adaptar l’horari incloent-hi servei d’escola bressol abans o després de la jornada escolar, i organitzar la setmana de la manera que millor s’adapti a la vostra família.

Depenent de les necessitats de cada nen, les famílies poden triar entre una setmana de 3, 4 o 5 dies, o si ho prefereixen, de 5 mig dies.

Sigui quina sigui l’opció triada, garantim que es cobriran totes les àrees principals d’aprenentatge, incloent-hi el desenvolupament personal, social i emocional, la comunicació i el llenguatge, el desenvolupament físic, la lectura i l’escriptura, les matemàtiques, la comprensió del món, i l’expressió artística i el disseny, a través del nostre innovador enfocament basat en la curiositat (Curiosity Approach).

 

Més informació i matrícules

Us convidem a conèixer més sobre el nostre programa de Pre-Nursery (P2) i l’oferta d’horari flexible personalitzable a P2 i P3, contactant amb el nostre departament d’Admissions a enquiries@bsb.edu.es, reservant una visita privada o assistint a una Jornada de Portes Obertes.