Alumnes de BSB reben els Outstanding Pearson Learner Awards

bsb-opla

Ens complau anunciar que tres estudiants de The British School of Barcelona han rebut els prestigiosos Outstanding Pearson Learner Awards (OPLA) de Pearson School Qualifications com a reconeixement pel seu excel·lent rendiment en els exàmens GCSE i A Level de juny. Amb els exàmens tenint lloc en 2022, estem encantats que els Outstanding Pearson Learner Awards s’hagin reprès després de l’aturada deguda a la pandèmia, que va impossibilitar que es realitzessin aquests exàmens.

Els següents estudiants BSB han aconseguit les millors notes de tota Europa:

  • Jude va rebre el Highest Mark in Europe en Pearson Edexcel GCSE Advanced Level Politics (Ciències Polítiques)
  • Matteo va rebre el Highest Mark in Europe en Pearson Edexcel GCSE Advanced Level Further Mathematics (Matemàtiques Avançades)
  • Yike va rebre el Highest Mark in Europe en Pearson Edexcel International GCSE Chinese (Xinès)

Els Outstanding Pearson Learner Awards són premis que es lliuren als alumnes amb les millors notes en qualsevol assignatura de cada sèrie d’exàmens. Rebre aquest guardó significa que l’alumne ha estat el millor d’entre milers d’estudiants que s’han presentat a la mateixa assignatura a escala nacional i internacional.

Per als nostres alumnes, es tracta d’un assoliment increïble i una mostra més de l’enorme talent que hi ha en BSB, no sols entre els alumnes, sinó també en el personal docent. Són una inspiració per a tot l’alumnat.

 

Enllaços relacionats:

Outstanding Pearson Learner Awards (pàgina oficial)

Llista d’escoles que han rebut els OPLA 2022